Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tivoli Audio introduceert Model Three BT wekkerradio met Bluetooth

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2014, 16:50 CategorieLuidsprekers

Tivoli Audio introduceert de Model Three BT, een nieuwe wekkerradio die de opvolger is van de negen jaar geleden geïntroduceerde Model Three. Het nieuwe model is voorzien draadloze bluetooth-technologie voor het streamen van muziek vanaf smartphones, computers of tablets. 

“De Model Three BT behoort wat ons betreft tot een van de beste wekkerradio’s aller tijden,” aldus Tom DeVesto, audio ontwerper, grondlegger en CEO van Tivoli Audio. “De nieuwe Model Three BT is net zo compact en gebruiksvriendelijk als de originele Model Three wekkerradio, die door de LA Times niet alleen is bestempeld tot de mooiste klokradio ooit gemaakt, maar ook tot een van de mooiste home audioproducten ter wereld.”

De Model Three BT heeft volgens Tivoli Audio dezelfde hoge klankkwaliteit als zijn voorganger, een gevoelige AM/ FM-tuner en een hoogwaardige houten behuizing. Maar er gaat nog meer technologie schuil in deze wekkerradio, zoals een nauwkeurige mechanische quartzklok, waarvan de wijzerplaat verlicht wordt met een zachte gloed. Het uurwerk maakt gebruik van een AA-alkalinebatterij, zodat de Model Three BT ook bij een stroomstoring de juiste tijd blijft weergeven. De wekkerfuncties als de slaap- en snooze-functie zijn volgens de fabrikant eenvoudig in te stellen via de aluminium draairing en de LED-verlichting op het voorpaneel geeft aan welk alarm er ingesteld is.

De Model Three BT is per heden verkrijgbaar in de kleuren Walnut/ Beige, Cherry/ Metallic Taupe, Black Ash/ Silver en White/ Silver voor een consumentenadviesprijs van 349 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.