Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert Concept E luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2014, 16:31 CategorieLuidsprekers

Teufel heeft deze week een nieuw luidsprekersysteem gelanceerd dat met name bedoeld is voor bij de pc. De Concept E speakerset is een 5.1-kanaals luidsprekersysteem met onder meer Bluetooth.

De oplettende lezer zal het Concept E systeem al kennen, en dat klopt want Teufel heeft dit systeem al eens eerder op de markt gebracht. De nieuwe versie is echter voorzien van een nieuw uiterlijk en beschikt onder meer over Bluetooth aptX, een geïntegreerde USB geluidskaart en een apart vormgegeven afstandsbediening. Verder is de luidsprekerset uitgerust met analoge cinch-aansluitingen, een optische aansluiting en een digitale coaxiale aansluiting voor het koppelen van diverse audiobronnen.

Teufel-concept-E

De set bestaat uit vijf luidsprekers en een subwoofer. De subwoofer verzorgt vanzelfsprekend te lage tonen en doet dit middels een 200mm driver. Ook zit in de subwoofer de versterker, de decoder en een touchscreen gebouwd. De satelliet luidsprekers zijn voorzien van een 80mm midrange driver en een 19 mm tweeter. De center speakers beschikt over twee 80mm drivers. Het totale vermogen van de set bedraagt 375 Watt en er is ondersteuning voor onder meer DTS, Dolby Digital en Dolby ProLogic II. 

De Teufel Concept E kan via de website van Teufel besteld worden voor een prijs van 450 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.