Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel introduceert Concept E 5.1 home cinema systeem met Bluetooth

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2014, 14:21 CategorieHome cinema sets

Teufel Audio introduceert een nieuw 5.1-kanaals home cinema systeem dat speciaal ontwikkeld is voor bij moderne game-consoles en gaming-pc’s. Daarnaast kan de set volgens het bedrijf ingezet worden als als multimedia set voor film en muziek.

De Teufel Concept E is uitgerust met analoge ingangen voor stereo en surround sound, een USB-poort, en coaxiale en optische digitale ingangen. Hiermee zijn de meeste bronnen als game consoles en laptops eenvoudig aan te sluiten. Ook is er Bluetooth aanwezig zodat muziek eenvoudig vanaf een mobiel apparaat naar het home cinema systeem gestreamd kan worden. Op de vol actieve subwoofer met ingebouwde voorversterker kunnen tot zes apparaten tegelijkertijd worden aangesloten.

Teufel-Concept-E-3

De Concept E wordt bediend via een innovatief touchpad, direct aan de voorkant van de subwoofer, waarmee je de controle hebt over de afspeelbronnen, volume, de individuele set-up (stereo of surround), en kan je elke luidspreker afzonderlijk afstemmen op de ideale klank in de luisterpositie. Daarnaast kan de set met een afneembare draadloze afstandsbediening worden bediend.

Teufel-Concept-E

Het lichtgevende touchpad en de draadloze afstandsbediening zijn de visuele hoogtepunten van de Concept E. In de taps toelopende satellieten en center speaker schuilen – achter een metalen raster – drivers die met chromen ringen worden geaccentueerd. De set bestaat uit vier 2-kanaals luidsprekers met 60 Watt RMS vermogen en een center met 80 Watt RMS vermogen en drie drivers. De subwoofer met 150 Watt RMS vermogen produceert een bas met een grensfrequentie tot 40Hz.

De Teufel Concept E is per direct verkrijgbaar in de webshop van Teufel Audio voor de prijs van 449,99 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Carter Allen
    17 januari, 2016 om 0:39

    Very exciting critique

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.