Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Polaroid brengt goedkope UHD-tv naar CES 2014

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2014, 16:38 CategorieLcd en led tv's

Goedkope 4K Ultra HD tv’s, we hebben het er bijna dagelijks over. Toch is het merendeel van wat we zien nog niet echt goedkoop te noemen. Gelukkig zijn er ook bedrijven als Polaroid die daadwerkelijk een betaalbare UHD-tv introduceren.

Polaroid, een bedrijf dat we met name kennen van de camera’s en de zonnebrillen, brengt volgende week een 50-inch 4K Ultra HD tv mee naar CES 2014. Het interessante aan dit model is dat de prijs 999 dollar bedraagt, een stuk minder dan de gemiddelde prijs van 4.000 euro die je voor een 4K Ultra HD tv van een A-merk betaalt.

De 50GSR9000 van Polaroid beschikt over een aantrekkelijke prijs maar de kans is groot dat je dan op het gebied van prestaties hier en daar moet inleveren. De fabrikant zelf geeft echter aan dat de tv is voorzien van een extreem hoog contrast, een vloeiende weergave van snelle bewegingen en een hoge helderheid. Het toestel wordt overigens niet door Polaroid zelf geproduceerd, maar door Empire Electronics. Dit bedrijf heeft een licentie heeft gekocht om onder de naam van Polaroid tv’s uit te brengen. Polaroid zegt echter wel controle over het proces te behouden.

Polaroid is naar verwachting niet de enige fabrikant die CES 2014 aangrijpt om goedkopere 4K Ultra HD tv’s te presenteren. Alle grote fabrikanten introduceren waarschijnlijk nieuwe modellen met lagere prijzen en diverse Chinese fabrikanten hebben al aangegeven goedkope modellen te presenteren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.