Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic kondigt multi-room speakersysteem met Qualcomm AllPlay aan

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2014, 18:24 CategorieLuidsprekers

Panasonic heeft tijdens CES 2014 een nieuw multi-room speakersysteem geïntroduceerd. Het systeem krijgt de naam SC-ALL en beschikt over AllPlay, een nieuw platform van Qualcomm waarmee muziek in hoge kwaliteit van verschillende bronnen naar meerdere ruimten gestreamd kan worden.

De serie bestaat uit verschillende modellen, waaronder de SC-ALL8 en SC-ALL3 Wireless Speaker Systems en de SH-ALL1C Network Audio Connector. Het systeem is volgens Panasonic eenvoudiger te configureren en wordt gekoppeld aan het bestaande thuisnetwerk. Met een iOS of Android tablet of smartphone kan muziek via alle SC-ALL-speakers in huis weergegeven worden. Elke speaker kan gekoppeld worden aan een eigen bron, of je kunt op alle speakers dezelfde muziek weergeven.

Panasonic-SC-ALL-speakers

De speakers kunnen aangestuurd worden middels een app voor muziekdiensten als Spotify maar ook via de Panasonic Music Streaming App van het bedrijf zelf. Deze app laat je muziek van verschillende diensten, internetradio en het geheugen van het mobiele apparaat weergeven. Ook kan muziek vanaf een pc of NAS, welke verbonden is met het thuisnetwerk, via de speakers weergegeven worden. De SH-ALL1C Network Audio Connector zorgt ervoor dat elke speaker eenvoudig omgevormd kan worden tot multi-room speaker.

De Panasonic SC-ALL multi-room speakersystemen worden in het eerste kwartaal van 2014 op de markt verwachten. De prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

Bekijk ook de Panasonic 2014 home cinema line-up en de Panasonic 2014 lcd led tv line-up.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.