Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic introduceert DMP-BDT360 en DMP-BD91 Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2014, 12:16 CategorieBlu-ray

Panasonic heeft deze week tijdens CES 2014 niet alleen een uitgebreide line-up lcd led tv’s gepresenteerd, ook aan de Blu-ray spelers is gedacht. De Japanse fabrikant komt dit jaar met de DMP-BDT360, DMP-BD91 en DMP-BD81.

Update: Inmiddels is bekend dat Panasonic ook twee hogere modellen introduceert. Bekijk de complete 2014 Panasonic Blu-ray speler line-up.

Panasonic 2014 Blu-ray spelers

De Panasonic DMP-BDT360 is de enige een van de 3D Blu-ray spelers in de 2014 line-up en beschikt dan ook over veel features die je van een Blu-ray speler mag verwachten. Zo kan het 3D-beeld middels diverse instellingen naar eigen wens afgesteld worden en kan HD-materiaal naar de hoge 4K-resolutie omgezet worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een nieuwe chip die volgens de fabrikant voor een ultieme weergave van detail en kleur zorgt.

Panasonic DMP-BDT360

Verder is de Blu-ray speler uitgerust met ingebouwd wifi en Miracast-ondersteuning waardoor onder meer foto’s, muziek en video’s van een smartphone of tablet op tv kunnen worden weergegeven. De speler is voorzien van Wi-Fi Direct-technologie waardoor een smartphone of tablet direct met de speler verbonden kan worden, zonder tussenkomst van een wifi-netwerk. Net als de DMP-BDT360 beschikt de DMP-BD91 over een ingebouwde wifi-module zodat gebruik gemaakt kan worden van verschillende apps, waaronder Netflix. De DMP-BDT360 krijgt daarbij toegang tot een web browser waarmee websites bezocht kunnen worden.

Bekijk ook  Dit zijn de Nederlandse prijzen van de 2018 Panasonic oled en lcd led tv's

Panasonic DMP-BDT360

 • 3D Blu-ray speler
 • 4K-upscaling (3840 x 2160 pixels, 24fps)
 • 2D naar 3D conversie
 • HDMI 1.4a uitgang
 • USB-poort
 • FLAC 192KHz ondersteuning
 • Smartphone Remote Control
 • DLNA/UPnP
 • Viera Connect
 • Ingebouwd wifi met Miracast
 • Smart Eco-modus

Alle nieuwe Blu-ray spelers beschikken over een Multi Directional Design. De DMP-BDT360 heeft een zilveren afwerking en een spiegel-oppervlak op het frontpaneel. De DMP-BD91 en DMP-BD81 zijn volledig zwarte modellen met een compacte behuizing. Alle drie de modellen moeten vanaf februari te koop zijn. De Nederlandse adviesprijzen zijn nog niet bekend. • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.