Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic introduceert DMP-BDT360 en DMP-BD91 Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2014, 12:16 CategorieBlu-ray

Panasonic heeft deze week tijdens CES 2014 niet alleen een uitgebreide line-up lcd led tv’s gepresenteerd, ook aan de Blu-ray spelers is gedacht. De Japanse fabrikant komt dit jaar met de DMP-BDT360, DMP-BD91 en DMP-BD81.

Update: Inmiddels is bekend dat Panasonic ook twee hogere modellen introduceert. Bekijk de complete 2014 Panasonic Blu-ray speler line-up.

Panasonic 2014 Blu-ray spelers

De Panasonic DMP-BDT360 is de enige een van de 3D Blu-ray spelers in de 2014 line-up en beschikt dan ook over veel features die je van een Blu-ray speler mag verwachten. Zo kan het 3D-beeld middels diverse instellingen naar eigen wens afgesteld worden en kan HD-materiaal naar de hoge 4K-resolutie omgezet worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een nieuwe chip die volgens de fabrikant voor een ultieme weergave van detail en kleur zorgt.

Panasonic DMP-BDT360

Verder is de Blu-ray speler uitgerust met ingebouwd wifi en Miracast-ondersteuning waardoor onder meer foto’s, muziek en video’s van een smartphone of tablet op tv kunnen worden weergegeven. De speler is voorzien van Wi-Fi Direct-technologie waardoor een smartphone of tablet direct met de speler verbonden kan worden, zonder tussenkomst van een wifi-netwerk. Net als de DMP-BDT360 beschikt de DMP-BD91 over een ingebouwde wifi-module zodat gebruik gemaakt kan worden van verschillende apps, waaronder Netflix. De DMP-BDT360 krijgt daarbij toegang tot een web browser waarmee websites bezocht kunnen worden.

Panasonic DMP-BDT360

 • 3D Blu-ray speler
 • 4K-upscaling (3840 x 2160 pixels, 24fps)
 • 2D naar 3D conversie
 • HDMI 1.4a uitgang
 • USB-poort
 • FLAC 192KHz ondersteuning
 • Smartphone Remote Control
 • DLNA/UPnP
 • Viera Connect
 • Ingebouwd wifi met Miracast
 • Smart Eco-modus

Alle nieuwe Blu-ray spelers beschikken over een Multi Directional Design. De DMP-BDT360 heeft een zilveren afwerking en een spiegel-oppervlak op het frontpaneel. De DMP-BD91 en DMP-BD81 zijn volledig zwarte modellen met een compacte behuizing. Alle drie de modellen moeten vanaf februari te koop zijn. De Nederlandse adviesprijzen zijn nog niet bekend. • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.