Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek IPTV Coax Pro: Internet via de coax-kabel

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2014, 15:09 CategorieAccessoires

Steeds meer apparatuur in huis wordt verbonden met het internet, waaronder ook apparaten in je home cinema systeem. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze apparaten met het internet te verbinden en Marmitek maakt dit nu ook via coax mogelijk. 

Internet via het coax-netwerk

De beste manier om je apparaten in huis met het thuisnetwerk en dus het internet te verbinden is via een CAT5-kabel. Dit zorgt voor de meest stabiele en snelle verbinding. Als dit niet mogelijk is kun je overgaan op de draadloze oplossing via Wifi en een router, of je kunt kiezen om van je bestaande stroomnetwerk gebruik te maken. Deze oplossing is vooral geschikt om netwerkprinters of Pc’s aan te sluiten voor gebruik van email en websurfen en minder voor het streamen van HD video content.

Het is echter ook mogelijk om je apparatuur middels een coax-aansluiting te koppelen aan het internet en Marmitek introduceert hiervoor de Marmitek IPTV Coax Pro. Dit apparaat voegt een internetsignaal toe aan je gehele coaxnetwerk, wat er op iedere plek in huis af te halen is. Zo kun je een mediaspeler van internet voorzien, of je Smart tv op het internet aansluiten. Vervolgens kun je online diensten als uitzending gemist, video-on-demand en Youtube bekijken. Daarnaast kun je het coaxnetwerk blijven gebruiken om digitale tv te kijken, te bellen of radio te luisteren.

Prijs en beschikbaarheid

De IPTV Coax Pro is vanaf nu verkrijgbaar en een set, bestaande uit twee modules, kost 169,95 euro. Iedere extra module kost 89,95 euro. Je kunt het netwerk uitbreiden tot maximaal 16 modules (aansluitingen). Per module kun je 4 apparaten aansluiten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.