Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Korting op home cinema apparatuur: geen BTW bij Media Markt en BCC

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2014, 16:43 CategorieActies

Het begint een traditie te worden; aan het begin van het jaar nemen de grotere elektronicaketens de BTW voor hun rekening waardoor je flinke kortingen op onder andere home cinema apparatuur krijgt. Media Markt start vanaf vandaag 18.00 met de BTW weg er mee-campagne waardoor veel elektronica een paar tientjes tot een paar honderd euro goedkoper wordt. Zoals altijd volgt BCC in de voetsporen van de winkelketen door de laagste prijsgarantie. 

Voorwaarden

Natuurlijk klinkt een dergelijke actie altijd goed maar ook zitten er altijd voorwaarden aan die bepaalde producten en productgroepen uitsluiten. Op het gebied van home cinema zijn er helaas heel wat producten uitgesloten van de actie. Hieronder vind je het volledige overzicht;

 • Sony: W905-serie, W805-serie, W807-serie, W855-serie,
 • Sony X9005-serie
 • LG: LA7408-serie, LA7909-serie, LA8609-serie, LA9609-serie, LM960-serie, LA 6918-serie, LA9659-serie, LA9709-serie, EA9809-serie, EA8809-serie
 • Panasonic: alle 3D-modellen
 • Philips: 6000-serie, 7000-serie, 8000-serie, 9000-serie
 • Samsung: F7000-serie, F8000-serie, F9000-serie
 • Sharp: LE657-serie, LE757-serie, LE857-serie
 • B&W: alle B&W producten
 • Bose: alle Bose producten
 • Sonos: alle sonos producten
 • Humax: 5100, 5200

Daarnaast geldt de korting ook niet voor accessoires en mediadragers. Voor alle home cinema producten (en overige producten) die met korting gekocht kunnen worden kun je terecht in de fysieke winkels of webshops van BCC en Media Markt.

Korting

Overigens moet wel even gemeld worden dat de korting die je op producten krijgt niet 21 procent bedraagt aangezien je van het bedrag inclusief BTW moet terugrekenen. Door een simpele rekensom kun je de prijs berekenen die je voor een product moet betalen. Neem het bedrag van het product, deel dit door 121 en vermenigvuldig de uitkomst met 100. Dat is de prijs die je na de korting aangeboden krijgt en deze korting komt neer op zo’n 17 procent.

Meer dan alleen home cinema apparatuur

Naast home cinema producten doen ook vele andere elektronicaproducten mee met de actie, waaronder tablets, laptops, keukenapparatuur, witgoed en smartphones. De actie gaat bij beide winkelketens vandaag om 18.00 van start en duurt tot 2 februari 18.00.

Voor meer informatie, alle actievoorwaarden en natuurlijk de producten die met korting aangeboden worden kun je terecht op de website van Media Markt en BCC.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.