Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #29: Was het maar zomer

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2014, 15:43 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week mooie outdoor home cinema’s. Dat het maar weer snel zomer wordt!

Toen ik begon met deze serie was het zomer. Een mooi moment om stil te staan bij outdoor home cinema’s. Nu is het al een tijdje winter en hoewel de kou nu pas echt door lijkt te zetten kijk ik toch alweer uit naar de zomer. Heerlijke lange avonden buiten films en series kijken in één van deze fantastische home cinema’s.

Buitenspelen wordt weer leuk

Vroeger mocht ik nooit tv kijken toen ik uit school kwam. “Ga maar buiten spelen”. Zoals je kunt zien is dat prima met elkaar te combineren. Leuk huisje in de bossen? Op het balkon kun je misschien wel een home cinema kwijt.

outdoor3

En anders is er wel plek bij het zwembad

outdoor4

Of gewoon in de achtertuin

outdoor5

Op het strand 

outdoor1

Of als het even kan op het dak.

outdoor2

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.