Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #28: Volledig geautomatiseerd

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2014, 14:54 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een geautomatiseerd huis.

Pro golfer Ian Poulter heeft zijn huis laten automatiseren. Via het systeem dat hij heeft laten installeren kan hij zijn dure autocollectie in de gaten houden. Maar natuurlijk zit ook zijn home cinema aangesloten op het systeem.

Alles is gekoppeld

Door heel het huis zijn er 16 controlepanelen met touchscreen geïnstalleerd om het systeem te bedienen. Ook is het mogelijk om het  systeem te bedienen met de iPads in het gezin Poulter. Omdat alles gekoppeld is kan Poulter overal in het huis zijn home cinema bedienen. Of het nu gaat om het gigantische 123-inch scherm in de home theater, één van de 50-inch schermen in de tuin of een willekeurig ander scherm in het huis. Vanuit zijn bed kan hij zien of één van de kinderen tv aan het kijken is en met één druk op de knop het scherm uitzetten.

Ian_Poulter_Golf_Pro_Home_1

Ian_Poulter_Golf_Pro_Home_3

Ian_Poulter_Golf_Pro_Home_10

Ian_Poulter_Golf_Pro_Home_2

Bron: Electronic House

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Reacties

  1. FK
    24 januari, 2014 om 22:16

    Die gast heb geen smaak! Alleen het homecinema gedeelte ziet er nog wel aardig uit.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.