Home cinema systemen om bij weg te dromen #26: Hollywood

09 januari 2014 1 Minuut 1 Reacties
ultieme-home-cinema-retina

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een Hollywood home cinema.

Een home cinema van anderhalf miljoen dollar met de uitstraling van Hollywood. De Hollywood-beleving begint als je de ruimte binnenstapt. Een bewegingssensor detecteert jou en automatisch wordt Hooray for Hollywood gespeeld.

Het beste van het beste

Als de film gaat beginnen wordt de kroonluchter gedimd en gaan de gordijnen open om het 192 inch projectscherm te tonen. Hier weet de Meridian 4K projector wel raad mee. Ook voor het geluid is gekozen voor het beste van het beste. En voor het oog zijn alle luidsprekers mooi weggewerkt in het Hollywood decor. Kijk je mee?

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

Reacties (1)