Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dynaudio kondigt nieuwe Sub 250 II actieve subwoofer aan

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2014, 12:14 CategorieLuidsprekers

Dynaudio heeft deze week een nieuwe actieve subwoofer aan het assortiment toegevoegd. De Sub 250 II beschikt over een 200 Watt vermogen is volgens de fabrikant ideaal voor gebruik in een home cinema systeem.

De Dynaudio Sub 250 II is voorzien van een 24cm long-throw woofer en een 200 Watt versrerker. De subwoofer brengt volgens de Deense fabrikant meer diepte naar een stereo of meerkanaals audio-opstelling. Voor diegenen die nog meer bass willen kan door subwoofer dankzij de slave-functie in een opstelling met meerdere subwoofers gebruikt worden. Hiermee kan het signaal parallel aan andere apparaten doorgegeven worden.

Dynaudio Sub 250 II-2

Het audiosignaal kan vanaf de subwoofer/LFE-uitgang van een A/V receiver richting de speaker gestuurd worden, of vanaf de pre-out-uitgang van een stereoversterker naar de SUB-input van de speaker geleid worden. Ook is er achterop de subwoofer een SAT-uitgang aanwezig. De afmetingen van de behuizing zijn 26,6 x 27,1 x 30,8 centimeter en het gewicht bedraagt 7,2 kilogram.

De Dynaudio Sub 250 II is in het Verenigd Koninkrijk reeds te koop voor een prijs van 750 Britse ponden en komt in vier verschillende varianten. De Nederlandse adviesprijs is nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.