Denon lanceert DHT-S514 soundbar home cinema systeem

14 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Denon-DHT-S514-soundbar

Afgelopen december zagen we hem al even voorbij komen en vandaag heeft Denon de DHT-S514 soundbar officieel in Nederland gelanceerd. De soundbar moet volgens de fabrikant een indrukwekkend geluid weergeven en komt met een draadloze subwoofer.

Denon DHT-S514 soundbar

Net zoals elke andere soundbar is dit model van Denon ontwikkeld voor flatscreen tv’s waarbij de geluidskwaliteit vaak te wensen overlaat. De DHT-S514 moet deze audioweergave flink verbeteren, zonder teveel ruimte in te nemen en zonder je te beperkingen in de aansluitingsmogelijkheden.

De Denon DHT-S514 tv soundbar met kan middels HDMI met de tv verbonden worden en beschikt over HDMI ARC-functionaliteit (Audio Return Channel) waarmee audio van meerdere apparaten die op de tv aangesloten zijn weergegeven kan worden. Denons Virtual Surround-verwerking en draadloze subwoofer staan volgens het bedrijf garant voor een indrukwekkend geluid, zowel vanuit de tv als andere muziekbronnen. Er zijn verschillende luistermodi, waaronder Dialoog-, Film-, Muziek- en Nachtmodus. Met de laatste kan de soundbar ook ’s nachts worden gebruikt zonder andere gezinsleden te storen.

Reacties (0)