Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Beyerdynamic introduceert A 200 p hoofdtelefoonversterker

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2014, 13:17 CategorieAccessoires

Tijdens CES 2014 krijgen we niet alleen veel nieuws op het gebied van tv voorgeschoteld, ook op het gebied van audio krijgen we interessante nieuwe producten te zien. Zo komt Beyerdynamic met de A 200 p hoofdtelefoonversterker.

De Beyerdynamic A 200 p is ontwikkeld om aan de vraag naar hoge kwaliteit audio van onder meer mobiele apparaten te voldoen. Goede koptelefoons kunnen niet hun maximale potentie bereiken met deze apparaten omdat de DAC (digitaal-analoog converter) en de analoge output niveaus te wensen overlaten. De A 200 p is hier volgens de fabrikant de oplossing voor.

Samen met diverse bedrijven die expert zijn op het gebied van audio heeft Beyerdynamic een compacte DAC met geïntegreerde hoofdtelefoonversterker ontwikkeld. Voor de mobiele gebruiker moet dit compacte apparaat voor een beduidend betere audiokwaliteit zorgen, emt onder meer details die voorheen niet te horen waren, een betere weergave van vocalen en een diepere bass.

Beyerdynamic-A-200-p-2

De A 200 p beschikt over een Wolfson DAC met maximaal 24-bit en een sampling frequentie van 96KHz. Het apparaat zorgt ervoor dat de signaalverwerking van de aangesloten mediaspeler omzeild wordt en ontvangt dus de pure digital data. Diverse mobiele apparaten en laptops, waaronder de iPhone en iPad, Android smartphones en tablets, en Windows computers kunnen aangesloten worden.

A 200 p features

  • Helder geluid voor mobiele apparaten
  • Volume control met 135 niveaus
  • LED display voor opladen, volume en bediening
  • Drie knoppen voor playback/pauze, en volgende/vorige
  • 24-bit/96KHz DAC
  • Oplaadbare batterij met een batterijduur van 11 uur
  • 3.5mm stereo jack-aansluiting 
  • Lederen case, USB-kabel en Lightning/microUSB-kabel meegeleverd
  • Gewicht van 51 gram

De Beyerdynamic  A 200 p moet binnenkort op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 299 euro. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.