Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ introduceert TH681 projector voor de thuisbioscoop

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2014, 16:59 CategorieProjectors

BenQ brengt met de TH681 nieuwe projector voor de thuisbioscoop op de markt. De projector valt op door zijn hoge lichtsterkte en is volgens de fabrikant ideaal voor diegenen die optimaal willen genieten van het wereldkampioenschap voetbal.

BenQ TH681 projector

De featureset van de nieuwe BenQ TH681 bestaat naast de lichtsterkte van 3000 ANSI lumen, die ook projectie bij invallend daglicht mogelijk maakt, uit een Full HD resolutie van 1920 × 1080 en een 16:9-beeldformaat. Verder is de projector voorzien van een 1,3-voudige zoom met een maximale beelddiagonaal van 7,62 meter en de nieuwste 3D-technologie via HDMI. Het met 2,6 kg relatief lichte apparaat kan worden gebruikt als mobiel tafelapparaat of aan het plafond worden gemonteerd. De Quick Cooling-functie maakt het bovendien mogelijk het apparaat direct na gebruik te vervoeren.

BenQ-TH681

De BrilliantColor-technologie moet volgens de fabrikant zorgen voor een uitgebreid kleurenpalet dat in diepte en dynamiek ver uitgaat boven de traditionele kleurruimte. De wandkleurcorrectie maakt optimalisering van de weergave mogelijk, al naargelang de kleurtoon van het projectie-oppervlak. Door de geïntegreerde HDMI-ingang kunnen videobronnen als een Blu-ray speler, een gameconsole of een pc op de TH681 worden aangesloten en kan 3D-inhoud worden weergegeven. Triple Flash-technologie zorgt er bij een 3D-weergave van 144Hz voor dat door verdrievoudiging van de beeldherhalingsfrequentie trillingen niet meer waarneembaar zijn. Het geïntegreerde DLP Link-synchroniseringssysteem moet zorgen voor een samenspel tussen de projector en de optioneel verkrijgbare shutterbril, die voor een prijs van 59 euro verkrijgbaar is. 

Prijs en beschikbaarheid

De BenQ TH681 is vanaf vandaag in de winkel verkrijgbaar voor een prijs van 839 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. dirk hofmans
  02 februari, 2014 om 16:31

  Waarom wordt deze beamer in onze streken voorgesteld als een huisbioscoop-beamer, en elders als een beamer voor zakelijke presentaties? Is deze beamer wel geschikt als huisbioscoop?

  • Martijn Chel
   02 februari, 2014 om 19:03

   Geen idee, dit wordt door BenQ gecommuniceerd.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.