Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen lanceert BeoSound Essence audiosysteem

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2014, 18:40 CategorieThuisnetwerk

Bang & Olufsen heeft deze week een nieuw geluidssysteem gelanceerd in de vorm van de BeoSound Essence. Dit audiosysteem is met één druk op de knop te bedienen en biedt toegang tot al je muziek.

Met de BeoSound Essence ligt digitale muziek, gedownload op telefoon of tablet, binnen ieders bereik. BeoSound Essence is een systeem dat de gebruiker met één druk op de knop al in de gelegenheid stelt favoriete  muziek te beluisteren; of de muziek nu in een cloud hangt, of op de computer, smartphone, tablet of NAS staat.

Je kunt de BeoSound Essence Remote overal plaatsen en naar muziek luisteren zodra je de kamer binnenloopt. Het enige wat je hoeft te doen om de muziek te starten is de Remote aanraken. Raak het apparaat nogmaals aan om naar het volgende nummer of internet radiostation te gaan. Om dit alles te laten werken is er ook een box nodig die ervoor zorgt dat je muziek via onder andere AirPlay, Spotify, DLNA en radiostations kunt streamen. Deze box kan echter weggewerkt worden waardoor je na installatie alleen de Remote nodig hebt.

Daarnaast lanceert B&O de BeoMusic app waarmee je met je Android- of iOS-apparaat de muziek kunt bedienen. Je kunt hiermee muziek die op je mobiele apparaat staat laten weergeven, maar ook muziek laten afspelen vanaf een NAS of computer in je thuisnetwerk.

De BeoSound Essence moet komende lente te koop zijn voor een prijs van 995 dollar. Hiervoor krijg je de Remote en de box. Een extra Remote kan voor 200 dollar aangeschaft worden.

  • Delen:
-

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.