Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Afbeelding LG webOS tv gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2014, 10:20 CategorieSmart tv's

Afgelopen maand maakte LG bekend met onder meer de eerste webOS tv naar CES 2014 in Las Vegas te komen en vandaag is de mogelijk eerste afbeelding van deze Smart tv gelekt. 

LG maakt al tijden gebruik van een zelf ontwikkeld platform voor Smart tv’s maar werkt aan een nieuw platform dat gebaseerd is op webOS. Dit besturingssysteem is alweer een hele tijd geleden ontwikkeld door Palm en werd een aantal jaar terug overgenomen door HP. De Amerikaanse fabrikant wist de software echter niet van te grond te krijgen waarna LG het een jaar geleden overnam.

LG-webOS-tv

De Koreaanse fabrikant komt met een hele reeks nieuwe home cinema apparaten naar CES 2014, waaronder de eerste tv die beschikt over webOS software. Via Twitter heeft EVLeaks, een account dat vaker onaangekondigde producten lekt, een foto van de tv verspreid. De tv beschikt over een dunne zilveren lijst en het lijkt erop dat de speaker in de voet verwerkt zit. De webOS interface maakt gebruik van zogenaamde ‘cards’ en biedt, zoals we in de afbeelding zien, toegang tot apps als YouTube, Facebook, Twitter en Skype.

CES 2014 gaat begin volgende week van start in Las Vegas. Lees meer over onze verwachtingen voor CES 2014.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.