Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tivoli Audio brengt meer kleurvarianten Albergo+ radio op de markt

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2013, 12:24 CategorieLuidsprekers

De onlangs geïntroduceerde Albergo+ is vanaf nu ook aan elke type interieur aan te passen. Naast de kleuren White en Graphite is de radio nu ook verkrijgbaar in Blue, Red en Green.

Tivoli Audio Albergo+

Naast de nieuwe kleurvarianten zijn er vanaf vandaag drie soorten optionele cabinets verkrijgbaar, waarmee een houten behuizing naar keuze aan de Albergo+ toe te voegen is. Volgens de fabrikant ideaal voor bijvoorbeeld diegenen die de Albergo+ geheel op hun interieur af willen stemmen en voor hoteliers die in elke gastenkamer een andere sfeer willen creëren.

Albergo-Plus-Tivoli

De Albergo+ is een multifunctionele radio met vanzelfsprekend FM-ontvangst. Daarnaast beschikt de radio over geavanceerde bluetooth-technologie, waarmee muziek draadloos te streamen is. Voor het beluisteren van digitale radiostations is de radio uitgerust met een DAB/ DAB+ tuner. Via DAB+, wat Digital Audio Broadcasting betekent, zijn radiozenders te beluisteren in een verbeterde geluidskwaliteit. Ook kan er bij het luisteren naar DAB+ radio gekozen worden uit een groter aantal zenders.

Prijs en beschikbaarheid

De Tivoli audio Albergo+ is vanaf nu beschikbaar in de kleuren White, Graphite, Blue, Red en Green, voor een adviesprijs van 349 euro. De Albergo is voor 299 euro euro ook verkrijgbaar  in een AM/FM/bluetooth variant, zonder DAB/DAB+. De cabinets zijn per direct verkrijgbaar in de kleuren Black, Cherry en Walnut voor een adviesprijs van 89,95 euro. Wanneer je een Albergo+ met cabinet bestelt, kost de cabinet 49,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.