Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel sluit jaar af met nieuwe audioproducten

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2013, 15:23 CategorieLuidsprekers

We hebben dit jaar heel wat nieuwe audioproducten van Teufel, audiofabrikant uit Berlijn, voorbij zien komen maar het jaar kan niet afgesloten worden zonder nog een aantal nieuwe producten die in een witte afwerking komen.

Bijna alle productintroducties van Teufel Audio hadden een ding gemeen dit jaar: de kleur wit. Of het nu ging om de Raumfeld Cube, de nieuwste draadloze speakers, of de System 4, het nieuwste THX-systeem, dan wel de Theater 6 Hybrid, of de Definion 5 luidsprekers; wit voerde de boventoon.

En nog voor dat het jaar is afgesloten introduceert Teufel nog een aantal producten…in het wit. Zo is er de nieuwe Raumfeld Speaker L met een geïntegreerde antenne, een bredere basreflexpoort voor nauwkeurige basweergave, en audio streaming op high-end niveau dankzij het gebruik van dezelfde elektronica als in de ook dit jaar geïntroduceerde Raumfeld Connector 2.

Daarnaast introduceert de audiofabrikant uit Berlijn de Teufel Move, een lichtgewicht in-ear koptelefoon gemaakt voor het weergeven van zuivere en gedetailleerde midden- en hoge tonen met een nauwkeurige en stevige basweergave. De Move komt met een geïntegreerde microfoon en oproepknop, waardoor je deze in-ear niet alleen kunt gebruiken om muziek mee te beluisteren, maar ook om mee te bellen. De Teufel Move is is per direct verkrijgbaar via de website van Teufel voor de prijs van 69,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.