Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify Unlimited abonnement voor 5 euro per maand vervalt

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2013, 14:24 CategorieStreamingdiensten

Spotify heeft deze week besloten het aanbod van abonnementsvormen te vereenvoudigen en vanaf nu nog maar één betaald abonnement aan te bieden. Het Unlimited abonnement dat vijf euro per maand kost komt hiermee te vervallen.

Spotify had tot voor kort drie abonnementsvormen; een gratis abonnement waarmee je naar muziek kunt luisteren maar wel reclame voorgeschoteld krijgt, een Unlimited abonnement waarmee je zonder reclame onbeperkt naar muziek kunt luisteren, en een Premium abonnement waarmee je een hogere kwaliteit krijgt en ook op mobiele apparaten muziek onbeperkt kunt streamen.

Het Unlimited abonnement is sinds deze week komen te vervallen. Spotify geeft tegenover Tweakers aan dat het overgrote deel van de betalende gebruikers een Premium abonnement afgesloten heeft en daarom heeft het bedrijf besloten het aanbod te vereenvoudigen. Je hebt nu dus alleen de keuze uit een gratis abonnement met advertenties, en een Premium abonnement dat je zonder limiet en beperkingen toegang geeft tot alle muziek. Het Premium abonnement kost 9,99 euro per maand en maakt het onder meer mogelijk om muziek te streamen vanaf een Smart tv of een home cinema receiver.

Deze verandering is alleen van toepassing op nieuwe abonnees. Mocht je reeds een Unlimited abonnement hebben dan verandert er voorlopig niks.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.