Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic lcd en plasma tv’s geschikt voor Ziggo Interactieve CI+

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2013, 14:03 CategorieDigitale tv

Ziggo heeft vandaag bekendgemaakt dat de Panasonic plasma en lcd tv’s die in 2013 gelanceerd zijn een certificaat voor de nieuwe Interactieve CI+ 1.3 module gekregen hebben. Deze tv’s kunnen dus vanaf nu in combinatie met de nieuwe module gebruikt worden om digitale tv te ontvangen.

De nieuwe CI+ 1.3 module maakt het mogelijk gebruik te maken van de interactieve tv-diensten van Ziggo zonder daarvoor een extra decoder te hoeven gebruiken. Hiervoor wordt simpelweg een CI+ kaart in de tv geschoven. Wanneer de tv over een internetverbinding beschikt krijg je toegang tot interactieve tv-diensten zoals TV Gemist, Films On Demand en Series On Demand.

Sinds deze week zijn alle in 2013 gelanceerde tv’s van Panasonic (bekijk ons 2013 Panasonic overzicht) voorzien van een certificaat voor de Interactieve CI+ 1.3 module en kunnen dus gebruikt worden om toegang te krijgen tot de interactieve tv diensten van Ziggo. Oudere modellen ondersteunen de CI+ 1.3 technologie niet en kunnen dus ook geen certificaat ontvangen. Eerder certificeerde Ziggo televisies van onder meer de LG en Samsung voor deze nieuwe interactieve module. 

De nieuwe ontwikkeling is onderdeel van de uitgebreidere strategie van Ziggo om alle televisies in de Nederlandse huishoudens interactief te maken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.