Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic brengt apps RTL XL en Pathé Thuis naar Smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2013, 18:06 CategorieSmart tv's

Panasonic heeft dit jaar al diverse malen aangegeven het Smart tv platform dat op de Viera lcd en plasma tv’s te vinden is uit te breiden met Nederlandse apps en vandaag worden eindelijk een aantal apps gelanceerd.

Panasonic Viera Smart tv

De Japanse fabrikant kondigt vandaag aan het Viera Connect Smart tv platform uit te breiden met vijf nieuwe, lokale applicaties: RTL XL,  Pathé Thuis, SBS 6, Net 5 en Veronica. Hiermee is er eindelijk ook voor de Nederlandse gebruiker interessante content via Panasonic Smart tv’s te gebruiken en haalt Panasonic de concurrentie bij. Onder andere Samsung, Philips en LG bieden al geruime tijd toegang tot deze apps.

Panasonic-Viera-Smart-tv-apps

RTL XL

RTL XL is een van de snelst groeiende Video on Demand-platforms van Nederland. De RTL XL-gebruiker heeft toegang tot het programma-aanbod van de zenders RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8.

Pathé Thuis

Pathé Thuis biedt onder andere films die recent in de bioscoop hebben gedraaid. Het aanbod, dat uit inmiddels 1.800 filmtitels in SD en HD kwaliteit bestaat, wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste titels. Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken.

SBS 6, Net 5 en Veronica

Het aanbod programma’s van SBS6, Net5 en Veronica is terug te zien via de zenderspecifieke applicaties. Een selectie van eerder uitgezonden programma’s is terug te vinden door de gebruiksvriendelijke interface.

De apps zijn vanaf nu beschikbaar op alle 2013 Panasonic Smart Viera tv’s. Bekijk een overzicht van alle Smart tv’s die Panasonic dit jaar gelanceerd heeft.

 • Delen:

Reacties

 1. Paul Soeteman
  06 december, 2013 om 17:39

  Wanneer komt Panasonic met een app voor ‘uitzending gemist’ van de NPO, daar doen ze de kijkers een groter plezier mee, dan apps van RTL en SBS.

 2. Rob
  08 december, 2013 om 12:13

  Voor welke modellen?
  Plasma 65 inch bouwjaar 2012? Alleen RTL XL te zien?
  Dus geen pathe en sbs

 3. Rob
  08 december, 2013 om 12:21

  Net nog even een update gedaan, maar nee hoor, alleen RTL Xl, verder niets.
  Op dit gebied een 1 min voor Panasonic, maar ja nu ze stoppen met plasma zal Panasonic wel uit het huis gaan verdwijnen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.