Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix Nederland breidt aanbod films en series wederom uit

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2013, 11:31 CategorieStreamingdiensten

Eerder liet Netflix al weten het aanbod van films en series uit te breiden met content van onder meer Sony en Disney, en deze week maakt het bedrijf bekend een deal gesloten te hebben met NBC Universal. 

Netflix maakt bekend dat diverse nieuwe series en films aan het aanbod voor de Nederlandse gebruiker toegevoegd worden of zijn. Het gaat om content van NBC Universal, waaronder de serie Suits die per direct te bekijken is via de Video on Demand-dienst. 

Daarnaast zijn per direct de seizoenen van Downton Abbey en Heroes te bekijken en wordt later dit jaar de volledige collectie van Battlestar Galactica aan het aanbod toegevoegd. In 2014 wordt het eerste seizoen van Bates Motel, een prequel van de filmPsycho, verwacht.

Wat betreft films wordt het aanbod uitgebreid met onder meer The Big Lebowski, Knocked Up, The 40-Year Old Virgin, Back to the Future I en II, en Lock, Stock and Two Smoking Barrels.

Uit een onderzoek dat eind vorige maand gepubliceerd werd blijkt dat inmiddels 6 procent van de Nederlanders een abonnement op Netflix genomen heeft. Voor een bedrag van 7,99 euro per maand krijg je onbeperkt toegang tot het complete aanbod van films en series. Alles is te bekijken via de browser op een computer en via apps voor mobiele apparaten en Smart tv’s.

  • Delen:

Reacties

  1. Dennis
    26 juli, 2014 om 23:52

    Is bates motel al beschikbaar op netflix in NL??

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.