Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix introduceert goedkoop abonnement met SD-kwaliteit

Geschreven door
Geplaatst op31 december 2013, 12:13 CategorieStreamingdiensten

Netflix is deze week begonnen met het aanbieden van een goedkoop abonnement waarmee gebruikers op maximaal één scherm toegang krijgen tot alleen content in SD-kwaliteit.

In de VS kan Netflix voor een bedrag van 11,99 dollar per maand op maximaal vier schermen tegelijkertijd in SD- of HD-kwaliteit bekeken worden. Voor 7,99 dollar per maand wordt het maximale aantal schermen teruggebracht tot twee. Sinds deze week krijgen nieuwe abonnees ook de mogelijkheid om voor een abonnement dat 6,99 dollar per maand kost te kiezen. Voor dit bedrag krijgt de gebruiker maar met één scherm tegelijkertijd toegang tot het aanbod en wordt content alleen in SD-kwaliteit weergegeven.

Momenteel is het nieuwe abonnement alleen in de VS officieel gelanceerd als test waarbij alleen nieuwe gebruikers na de proefperiode van één maand de keuze voorgeschoteld krijgen. Ook een aantal Nederlandse gebruikers laat ons vandaag weten dat er een abonnement van 6,99 euro aangeboden wordt. In Nederland is Netflix sinds afgelopen zomer beschikbaar en kan voor een bedrag van 7,99 euro of 11,99 euro per maand onbeperkt gekeken worden naar films en series, in zowel SD- als HD-kwaliteit. Afgelopen week niet Netflix nog weten het aanbod van films en series voor Nederlandse gebruikers wederom uit te breiden.

Netflix heeft inmiddels officieel gereageerd op bovenstaand nieuws;

Bij Netflix testen we continu nieuwe dingen. In dit geval testen we een abonnement van $6,99 waarmee je maar op één apparaat tegelijk kan streamen (single stream). Niet iedereen zal dit zien en het is mogelijk dat we dit nooit standaard zullen aanbieden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.