Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix breidt aanbod films en series in Nederland wederom uit

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2013, 13:39 CategorieStreamingdiensten

Na overeenkomsten gesloten te hebben met onder meer SonyNBC Universal en Disney maakt Netflix deze week bekend het aanbod van films en series in Nederland wederom uit te breiden.

Video on Demand-dienst Netflix laat weten het aanbod uit te breiden met series en films van Lionsgate. Populaire series en films van de studio en distributeur worden vanaf 1 januari 2014 aan het aanbod toegevoegd.

Met de overeenkomst met Lionsgate worden onder meer de populaire series Mad Men en Weeds aan het aanbod toegevoegd. De eerste serie is voorbij seizoen vijf en vertelt het verhaal van een prestigieus reclamebureau in New York gedurende de jaren zestig. Weeds bestaat inmiddels uit acht seizoenen en vertelt het verhaal van een moeder in een buitenwijk die drugs gaat dealen om haar bevoorrechte levensstijl te onderhouden.

Daarnaast wordt de serie Nashville, waarin een een country-zangeres die op haar retour is in conflict raakt met een rijzende tienerster, aan het Nederlandse aanbod toegevoegd. Nieuwe afleveringen zijn enkele dagen na uitzending in de VS via Netflix in Nederland te bekijken. Ook kunnen Nederlandse abonnees binnenkort de series Boss en Blue Mountain State bekijken. Qua films worden The Neverending Story, American Pie en The Ninth Gate beschikbaar gesteld, en ook de documentaire Pumping Iron over Arnold Schwarzenegger is via Netflix te bekijken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.