Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Maxell kondigt MXSP-SB3000 soundbar aan

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2013, 12:33 CategorieLuidsprekers

Nadat nagenoeg alle audiofabrikanten één of meerdere soundbar systemen gelanceerd hebben brengt nu ook het Amerikaanse Maxell een soundbar op de markt. De MXSP-SB3000 heeft echter een opvallend design.

Maxell MXSP-SB3000

De Maxell MXSP-SB3000 is een 2.1-kanaals soundbar met ingebouwde subwoofer, een programmeerbare afstandsbediening en een opvallend design. De fabrikant heeft gekozen voor een speaker die een stuk groter is dan de gemiddelde soundbar. Het idee is om de tv op de soundbar te plaatsen en met een maximaal gewicht van 80 kilogram zijn zelfs de 65-inch plasma tv’s geen enkel probleem voor deze speaker.

Maxell-MXSP-SB3000

De soundbar beschikt over Bluetooth voor het streamen van muziek vanaf mobiele apparaten, en een usb-poort voor het fysiek koppelen en opladen van een mobiel apparaat. De speaker is uitgerust met een 100 Watt woofer, twee 30 Watt frontspeakers en een Klasse-D versterker met SRS Wow HD en TrueBass-weergave. Qua aansluitingen beschikt de MXSP-SB3000 over drie HDMI-ingangen, een optische ingang en een digitaal coaxiale ingang. Middels de HDMI-output kan de soundbar verbonden worden met de tv.

Prijs en beschikbaarheid

De Maxell MXSP-SB3000 heeft een adviesprijs van 249 euro en moet binnenkort in de Nederlandse winkels liggen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.