Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG voegt Skylanders Battlegrounds game toe aan Smart tv platform

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2013, 12:18 CategorieSmart tv's

Nadat LG eerder deze week al bekendmaakte muziek streamingdienst Spotify beschikbaar te stellen voor bezitters van een Smart tv, laat de Koreaanse fabrikant vandaag weten Skylanders Battlegrounds, de populaire game voor kinderen, toe te voegen aan de content van smart tv. 

Skylanders Battlegrounds is een veel geprezen game, waarin speelgoed interactie heeft met een digitale gamewereld. Skylanders actiefiguren worden op een Portal of Power geplaatst die in verbinding staat met een LG Smart tv, waardoor ze op het scherm tot leven komen.

LG-Skylanders

Skylanders fans kunnen meteen aan de slag door de game kosteloos te downloaden in de LG App store. Om het spel te spelen is geen aparte gameconsole nodig. LG Smart tv fungeert als gameconsole en LG’s afstandsbediening, de Magic Remote, als gamecontroller. Het spel kan alleen gespeeld worden op Smart tv’s uit 2013 of later.

Bij de aanschaf van een nieuwe LG Smart tv geeft LG tijdelijk een Skylanders Battlegrounds Starters Pack cadeau ter waarde van 99 euro. In het pakket zit de Portal of Power en 3 Skylanders actiefiguren.

De nieuwe Spotify app biedt gebruikers van een LG Smart tv toegang tot de uitgebreide muziekcollectie van ruim 20 miljoen nummers. Premium leden van Spotify kunnen via de app van bekende en nieuwe muziek genieten. Nieuwe klanten kunnen de dienst 30 dagen lang kosteloos uitproberen.

 • Delen:

Reacties

 1. geselle francois
  25 augustus, 2014 om 15:12

  waar moet ik mijn code coupon invoeren?

 2. caroline
  31 december, 2014 om 16:54

  Ik heb onlangs een smart tv van lg gekocht en wil de Skylanderd battklkeground installeren. Het lukt echter niet. Het moet op een usb stickkomen. Er srstaat wel wat op maar dat is een soort intro ofzo, duurt maar even. Wat doe ik verkeerd?

  Hopelijk kan jij mij helpen.

 3. Paula van Egmond
  29 mei, 2016 om 16:57

  In 2014 kochten wij een LG smart tv en kregen daar het startpakket Skylanders – battlegrounds bij. Omdat onze kinderen toen nog te jong waren voor dit spel, heb ik het in de kast laten staan tot nu. Nu ik het wil installeren, wordt mij bij registratie gevraagd een land te kiezen. Onder Europa kan niet gekozen worden voor Nederland. Omdat expliciet wordt vermeld dat de keuze van het land bij de registratie overeen moet komen met de instellingen op de tv (die wel “Nederland” is), vraag ik mij af of het spel überhaupt te installeren is. Is hier een oplossong voor? Ik hoor het graag!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.