Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG kondigt nieuwe audiosystemen aan tijdens CES 2014

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2013, 12:38 CategorieLuidsprekers

CES 2014 moet nog van start gaan maar LG heeft al een groot deel van de nieuwe producten onthuld. Eerder liet de Koreaanse fabrikant al weten met een 105-inch 4K Ultra HD tv en een nieuwe monitor line-up te komen, en vandaag zijn een aantal nieuwe audioproducten aangekondigd.

De nieuwe selectie audiosystemen van LG omvat het innovatieve Wireless Audio System, de SoundPlate soundbar waarop een tv geplaatst kan worden, en een nieuwe, slanke Sound Bar.

LG Wireless Audio System

LG’s Wireless Audio System (NP8740) ondersteunt de laatste mesh network technologie, met dual band Wi-Fi support (2.4/5GHz) om je huis van hoge kwaliteit streaming muziek te voorzien. In iedere kamer kunnen verschillende speakers worden geïnstalleerd, waardoor het hele huis verbonden is via één enkel systeem. De mesh netwerk technologie biedt daarnaast de mogelijkheid om overal in huis hetzelfde nummer af te spelen (Party Mode) of verschillende nummers op iedere afzonderlijke speaker (Personal Mode). Voor een geïntegreerde beleving met meer vermogen en controle kan het Wireless Audio System daarnaast gekoppeld worden aan andere audio systemen

LG SoundPlate

De LG SoundPlate (LAB540W) is de nieuwste soundbar luidspreker waarop een tv geplaatst kan worden. Dit ruimtebesparende apparaat, dat 39,5 millimeter boven zijn basis uitstijgt, kan direct onder verschillende 32- tot 55-inch tv’s geplaatst worden. Het nieuwe model is uitgerust met een 4.1 kanaals, 320 watt geluidssysteem met een externe draadloze subwoofer, een ingebouwde 3D Blu-ray speler en bevat bovendien LG Smart tv functionaliteit.

LG Sound Bar

De NB5540 is een nieuwe soundbar waarmee de geluidskwaliteit van elke flatscreen tv volgens LG verbeterd kan worden. De luispreker beschikt over een minimalistisch design en gepolijste donker zilverkleurige afwerking. Het systeem is voorzien van 4.1-kanaals, 320 watt vermogen, Hi-Fi DAC en een Analog Class D versterker. Daarnaast ondersteunt het HDMI met Audio Return Channel (ARC), waardoor het op een tv kan worden aangesloten met één kabel en Bluetooth voor draadloze audio streaming vanaf smart-apparaten, zoals een Smart tv of smartphone.

Meer specificaties en de adviesprijzen worden tijdens CES 2014 bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.