Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG komt met Spotify applicatie voor Smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2013, 14:01 CategorieSmart tv's

Na begin dit jaar Spotify al gelanceerd te hebben voor home cinema systemen en Blu-ray spelers komt LG binnenkort ook met een app voor Smart tv’s. Middels deze app is het mogelijk om muziek uit het grote aanbod van de muziekdienst te streamen.

App voor LG Smart tv’s

LG maakt vandaag bekend dat binnen twee weken alle bezitters van een LG Smart tv in Nederland en België toegang krijgen tot de Spotify applicatie. Deze app wordt echter alleen ondersteund door de meest recente Smart tv’s, welke in 2013 of later op de markt gebracht zijn. Daarbij is de applicatie alleen te gebruiken door diegenen die een abonnement op Spotify Premium hebben. Hiervoor betaal je 9,99 euro per maand waarmee je onbeperkt toegang tot nummers, afspeellijsten en radiostations krijgt. De applicatie is gratis te downloaden via de app store op een LG Smart tv en eenmaal gedownload kun je een account aanmaken of inloggen met je gegevens.

Spotify op je Smart tv

Eerder dit jaar brachten onder meer Philips en Bang & Olufsen de streaming muziekdienst al naar Smart tv’s. Samsung introduceerde de applicatie voor Smart tv’s in oktober van vorig jaar al.

Meer informatie

Bekijk het complete 2013 Smart tv overzicht van LG en lees meer over Spotify Connect.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.