Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Kerst- en eindejaarsacties bij Teufel Audio: Korting op audioproducten

Geschreven door
Geplaatst op24 december 2013, 10:53 CategorieActies

Teufel Audio, audiofabrikant uit Berlijn, heeft zo nu en dan interessante acties voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuw audiosysteem of een home cinema systeem willen uitbreiden. Ook dit jaar geeft Teufel weer korting op een aantal producten en hebben we een kortingscode voor onze bezoekers waarmee je tot 70 euro korting op het gehele assortiment krijgt.

Nog tot en met 26 december heeft Teufel een speciale kerstactie kopen waarbij je een cadeautje bij elke bestelling krijgt en kunt profiteren van flinke kortingen. Meer informatie vind je op de kerstpagina in de Teufel webshop. Daarnaast biedt Teufel acht systemen met 100 euro korting aan, welke je op deze pagina vindt. 

Vanaf 27 december start de audiofabrikant een Bluetooth en Streaming campagne waarmee diverse streaming audioproducten met korting aangeboden worden. Vanaf diezelfde dag worden tot en met 15 januari op alle producten in het assortiment geen verzendkosten in rekeningen gebracht. 

Natuurlijk hebben we deze keer ook voor de bezoekers van Homecinema Magazine weer een aantal leuke kortingscodes. Met onderstaande codes krijg je tot maximaal 70 euro korting op het complete assortiment. Let wel; deze kunnen pas vanaf 27 december gebruikt worden in de webshop van Teufel Audio.

Code: hcm-nl-30
Korting: € 30 vanaf €249,99
Geldig t/m 15.01.2014

Code: hcm-nl-70
Korting: €70 vanaf € 599,99
Geldig t/m 15.01.2014

 Alvast een fijne feestdagen gewenst!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.