Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #25: de luxe kelder

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2013, 14:40 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een luxe kelder.

Eerder heb ik al geschreven over een home cinema op zolder en eentje in de woonkamer. In deze editie is het tijd voor een luxe home cinema in de kelder. 

Een echte man cave

Stel je voor. Je vrouw organiseert een tupperware party in de woonkamer. Daar wil je niet bij zijn, dus je zoekt je heil ergens anders in het huis. Hoe relaxt zou het zijn als je de trap naar beneden kunt nemen en in een echte man cave komt. Een domein waar vrouwen niet welkom zijn en waar alles mannelijk is?

Het begint natuurlijk met een pooltafel. Vanuit deze games room loop je zo de home cinema binnen.

luxury_basement4

De home cinema

In de home cinema staan heerlijke stoelen klaar waar je in kunt zitten om naar het gigantische scherm te kijken. Het geluid in de ruimte is zo goed als perfect, want alle wanden zijn bekleed met speciale stof die het geluid optimaal verspreiden.

luxury_basement5

luxury_basement

Laat die vrouwen boven maar discussiëren over welk bakje het beste in de magnetron kan. Jij vermaakt je wel!

Bron: Couturedigital

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.