Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #24: Een cinema home

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2013, 17:21 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een multi-room home cinema.

Waarom zou je eigenlijk één ruimte ombouwen tot home cinema? Het is toch veel gaver als je alle ruimtes in je huis als home cinema kunt gebruiken? Een cinema home zeg maar. Couture Digital heeft een mooi voorbeeld in hun portfolio staan. Namelijk een appartement in London.

Streamen vanaf een centraal punt

Audio en video worden vanaf één centraal punt gestreamd. Mooi weggewerkt in een kast, helemaal uit het zicht. Apple TV, digitale tv, Blu-ray en radio. Alles is overal en altijd beschikbaar in dit huis.

In de keuken

 

multi_room1

multi_room5

In de slaapkamer

multi_room2

multi_room4

In de woonkamer

multi_room3

In de woonkamer is een Mac Mini aanwezig om op internet te kunnen en een projector voor het betere werk. Alles is mooi minimalistisch gelaten om er maar niet de nadruk om te leggen.

multi_room6

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.