Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman Kardon gaat samenwerking aan met Qobuz muziek streamingdienst

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2013, 15:42 CategorieStreamingdiensten

Er zijn al verschillende streamingdiensten waarmee muziek beluisterd kan worden, waaronder Spotify en Pandora, maar volgens Harman Kardon en Qobuz laat de kwaliteit van deze muziek te wensen over. De bedrijven gaan dan ook een samenwerking aan om muziek in cd-kwaliteit naar het home cinema systeem te brengen.

Samenwerking Harman Kardon en Qobuz

Met een gedeelde passie voor een perfecte kwaliteit van muziek, biedt de samenwerking tussen Harman Kardon en Qobuz voor veel consumenten dé uitkomst, aldus Harman Kardon. Door de samenwerking kun je muziek in cd-kwaliteit (16 bit / 44,1kHz) streamen via een home entertainmentoplossing. De Qobuz muziekcatalogus bevat meer dan 15 miljoen titels van verschillende labels en genres. Ook zijn er nummers in hogere kwaliteit (tot 24 bit / 192 kHz) te downloaden uit meer dan 4000 “Qobuz Studio Masters” albums.

Lees meer over hoge resolutie audio.

Daarnaast biedt Qobuz waardevolle content aan via een online muziek- en hifi-tijdschrift, album documentatie, digitale teksten, biografieën en exclusieve interviews met artiesten. De muziekdienst breidt vanaf 2 december haar diensten uit in acht nieuwe Europese landen, waaronder Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Qobuz was al beschikbaar in Frankrijk.

Introductie aanbieding

Om de samenwerking te vieren bieden Harman Kardon en Qobuz bij de aankoop van een Harman Kardon BDS systeem een proefperiode aan van drie maanden voor de Qobuz Premium streamingdienst (320kbps MP3). Deze aanbieding is beschikbaar via de website van Harman Kardon en verkrijgbaar bij geselecteerde dealers tot 31 maart 2014. Ook is de aanbieding alleen geldig op de volgende BDS producten: 375, 380, 477, 480, 680, 775, 7773W, 780W, 877 en 880.

Bekijk ons overzicht van Harman Kardon home cinema systemen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.