Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Foto’s en specificaties nieuwe Pioneer lcd led tv’s duiken op

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2013, 16:34 CategorieLcd en led tv's

Na jaren van afwezigheid komt het merk Pioneer terug op de Europese tv-markt. Vandaag zijn de eerste foto’s en specificaties van de nieuwe lcd led tv’s op het internet verschenen.

Pioneer komt terug op de Europese tv-markt maar niet in de vorm zoals dat ooit het geval was. Pioneer heeft namelijk een exclusieve deal gesloten met de Dixons Retail’s Exclusive Brand sourcing business in Hong Kong die de rechten krijgt op de merknaam. Dixons mag dus tv’s met het logo van Pioneer op de markt brengen. Onlangs gaf Pioneer, dat reeds een zeer goede reputatie heeft op het gebied van tv, wel aan betrokken te blijven bij de ontwikkeling van de tv’s.

De nieuwe Pioneer tv’s komen in formaten van 40-inch, 46-inch en 55-inch, en zijn voorzien van een Full HD lcd paneel met led achtergrondverlichting. Ook beschikken de modellen over een Smart tv platform met toegang tot applicaties als Netflix, en is er ondersteuning voor 3D weergave. Daarnaast is er de mogelijkheid om content binnen het thuisnetwerk te streamen middels DLNA, kunnen opnamen via USB opgeslagen worden en zijn er DVB-T en DVB-C digitale tuners.

De Pioneer lcd led tv’s moeten begin volgend jaar op de markt verschijnen, te beginnen in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. De prijzen bedragen omgerekend 1.350 euro voor het 55-inch model, 785 euro voor het 40-inch model en 900 euro voor het 46-inch model. Of de tv’s ook naar Nederland komen is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.