Denon lanceert DHT-S514 soundbar met draadloze subwoofer

23 december 2013 1 Minuut 0 Reacties
Denon-DHT-S514-soundbar

Denon heeft onlangs haar eerste Speaker Base, een luidspreker waarop de tv geplaatst moet worden, gelanceerd maar een soundbar ontbrak nog in het assortiment van de audiofabrikant. Daar komt deze week verandering in met de introductie van de DHT-S514.

De DHT-S514 is de eerste soundbar van Denon en volgens de fabrikant uitgerust met de nieuwste technieken voor een optimale audioweergave. Net als elke andere soundbar moet deze speaker de audiokwaliteit van een flatscreen tv drastisch verbeteren.

De Denon DHT-S514 is een soundbar die 39-inch breed is en daardoor geschikt is voor tv’s met een formaat van 42-inch tot 55-inch. De speaker beschikt over een eigen versterker met vier speakers (tweemaal 5-inch midrange/woofers en twee 1/2-inch tweeters). Aan elke zijde van de soundbar bevindt zich een audio-uitgang voor het uitsturen van audio naar andere componenten.

Voor de lage tonen wordt een draadloze subwoofer meegeleverd, welke beschikt over twee 5.25-inch drivers die frequenties tot 40Hz weer kunnen geven middels de geïntegreerde 50 Watt versterker. Daarbij is de soundbar voorzien van Dolby Digital en DTS decoders voor surround-weergave, en Denon’s Virtual Sound-techniek waarmee een gevoel van ruimte gecreëerd moet worden.

Reacties (0)