Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Best gelezen artikelen en populairste home cinema producten van 2013

Geschreven door
Geplaatst op31 december 2013, 15:58 CategorieNieuws

Nog een paar uur en dan zitten we alweer in 2014. Maar, toch kijken we nog even kort terug naar wat het afgelopen jaar voor moois op het gebied van home cinema gebracht heeft. In dit artikel zetten we de vijf best gelezen artikelen en de vijf populairste home cinema producten onder elkaar.

Best gelezen artikelen

We schrijven bijna wekelijks uitgebreide tips en adviezen voor de aanschaf of het gebruik van home cinema apparatuur, en het zal je dan ook niet verbazen dat we een aantal van deze artikelen in de vijf meest gelezen artikelen terugzien. Het populairste artikel van 2013 ging over HDMI ARC (Audio Return Channel). In het artikel leggen we uit wat het precies is en hoe het werkt. Op de tweede plek vinden we een algemener artikel terug waarin we uitleggen hoe je je nieuwe hdtv het beste kunt instellen en aansluiten.

Een probleem wat blijkbaar veel mensen tegenkomen in een home cinema systeem is het niet gelijk lopen van audio en beeld. Dit blijkt wel uit de populariteit van ons artikel met oplossingen voor wanneer audio en beeld niet synchroon lopen. Op de vierde plek zien we een artikel terug waarin we de nieuwste tv’s van een Koreaanse fabrikant uitlichten; Samsung’s 2013 lcd led tv overzicht.

Samsung-Smart-tv-2014-bewegingen

Ook audio is een populair onderwerp op Homecinema Magazine en daarom hebben we dit jaar een aantal uitgebreide artikelen over het gebruik en de aanschaf van audiosystemen geschreven. Het meest populaire artikel, welke we op de vijfde plek in dit overzicht terugzien, is ons artikel met de tien beste soundbar systemen voor bij je hdtv.

Populairste home cinema producten

Hoewel we geen productpagina’s hebben en dus niet direct kunnen afleiden wat de populairste producten zijn kunnen we uit de statistieken wel halen welke artikelen over bepaalde producten het meest bekeken zijn. Hieruit kunnen we opmaken dat Samsung nog steeds heer en meester is op het gebied van tv. De 2013 line-up van Samsung is zoals hierboven aangegeven zeer vaak bekeken en met name de F7000 lcd tv-serie (review) kreeg de meeste aandacht van bezoekers.

Philips, Nederlands trots, kan natuurlijk ook niet in dit overzicht ontbreken. Twee lcd tv’s van het bedrijf zien we vaak terug in de statistieken van afgelopen jaar; de PFL7008 lcd tv-serie (review) en de PFL6008 lcd tv-serie (review). Daarnaast wisten veel bezoekers het overzicht met de 2013 lcd tv line-up van Philips te vinden. Ook Sony heeft één model in het assortiment waar door veel bezoekers naar gezocht is. De W905A lcd tv-serie (review) is door ons als één van de beste lcd led tv’s van 2013 bestempeld, en dat lijkt kijkend naar de interesse van bezoekers terecht. 

Panasonic-logo-retina

Hoewel Panasonic op het gebied van tv niet bij de grootste spelers hoort en onlangs zelfs besloot om geen nieuwe plasma tv’s meer op de markt te brengen is de 2013 plasma tv line-up van Panasonic toch één van de meest bekeken pagina’s van afgelopen jaar. Het meest populaire model op deze pagina is een tv waar wij ook erg van onder de indruk waren; de Panasonic ST60 plasma tv-serie (review).

Lees ook ons overzicht met de beste lcd en plasma tv’s va 2013 / 2014.

Op naar 2014

2014 wordt weer een mooi jaar voor de liefhebbers van home cinema apparatuur. We beginnen over een paar dagen met CES 2014, ’s werelds grootste elektronicabeurs. Benieuwd naar wat we daar allemaal gaan zien? Lees dan onze CES 2014 verwachtingen op het gebied van home cinema

Wat was jouw hoogtepunt van 2013 op het gebied van home cinema? En wat hoop je terug te zien in 2014?

Het team van Homecinema Magazine wenst je in ieder geval een mooie jaarwisseling en dat al je wensen in 2014 maar uit mogen komen!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.