Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ introduceert MX620ST en MW621ST projectoren voor kleine ruimtes

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2013, 12:30 CategorieProjectors

BenQ introduceert met de modellen MX620ST en MW621ST twee nieuwe short throw projectoren met een lichtsterkte van 3000 ANSI lumen voor een flexibele inzet in kleine ruimtes. Beide modellen zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van respectievelijk 649 euro en 719 euro. 

De short throw technologie maakt de nieuwe projectoren volgens BenQ flexibel voor het gebruik in kleine ruimtes – dankzij geringe projectieafstanden van tot een meter. Plaatsproblemen, verblindend projectielicht en storende schaduwen behoren hiermee tot het verleden. Met de Wireless Display-functie kan via de optioneel verkrijgbare BenQ USB-Wireless-dongle een draadloze verbinding met PC of notebook tot stand worden gebracht voor een dataoverdracht zonder kabels. De apparaten kunnen door de snelkoelfunctie al direct na de projectie getransporteerd worden.

BenQ-MX620ST

Met 3000 ANSI lumen, een contrastratio van 13.000:1 en de geïntegreerde 10 watt luidspreker zijn de MX620ST en de MW621ST volgens de fabrikant ideaal voor kleinere ruimten, zelfs met veel invallend licht. De MX620ST projecteert bijvoorbeeld op 1 meter afstand van het projectievlak een beeld met een diagonaal van 1,38 meter. Ook beschikken de projectoren over een 3D-functie welke gebruikt kan worden met de optionele BenQ 3D brillen. De MX620ST en MW621ST zijn voorzien van een HDMI-aansluiting waarop 3D-geschikte databronnen als bijvoorbeeld Blu-ray spelers of computers aangesloten kunnen worden.

De BenQ MX620ST en MW621ST zijn daarbij energiezuinig, onder andere door de nieuwste generatie SmartEco-technologie. In de LampeSave-modus ontwikkelt de lamp zoveel licht als werkelijk nodig is en past zich voortdurend zelfstandig aan de inhoud van de projectie aan. SmartEco verlengt de levensduur van de lamp met tot 50 procent, respectievelijk 10.000 lampuren en dit bij volle lichtsterkte.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.