Videoland Unlimited: Onbeperkt toegang tot films en series

04 november 2013 1 Minuut 2 Reacties
Videoland

Vanaf 11 november gaat de filmdienst Videoland Unlimited van start bij digitale tv van KPN. Voor een vast bedrag per maand krijgen abonnees dan onbeperkt toegang tot films en tv-series.

Afgelopen augustus maakte RTL bekend Videoland overgenomen te hebben en de dienst om te willen vormen tot een concurrent van het populaire Netflix. Net zoals Netflix biedt Videoland Unlimited een compleet aanbod van films en series dat voor een vast bedrag per maand onbeperkt bekeken kan worden.

Aanbod Videoland Unlimited

Videoland Unlimited richt zich op zowel internationale als nationale content, maar zegt zich voornamelijk op het gebied van Nederlandse content van Netflix te kunnen onderscheiden. Zo biedt de dienst toegang tot onder meer ‘Iedereen Is Gek Op Jack’, ‘Divorce’, ‘Moordvrouw’ en ‘Baantjer’. Videoland geeft aan dat het aanbod momenteel bestaat uit ongeveer 2.000 films en series. Bovendien wordt het aanbod van series op een later moment aangevuld met exclusief geselecteerde series die alleen te zien zijn bij Videoland Unlimited. Daarnaast biedt Videoland nog steeds de recente bioscoopfilms aan tegen een vergoeding per film.

Prijs en abonnement

In eerste instantie wordt de dienst alleen voor digitale tv-abonnees van KPN beschikbaar gesteld. Zij kunnen de eerste twee maanden gratis series en films uit het aanbod bekijken, waarna voor een vast bedrag per maand een abonnement afgesloten kan worden. De prijs van dit abonnement bedraagt 10 euro per maand en het abonnement kan elke dag opgezegd worden. Alle series en films kunnen via de digitale tv-ontvanger van KPN, en via de Interactieve TV Online App voor tablets en smartphones bekeken worden.

Reacties (2)