Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tips voor de feestdagen: De beste draadloze Bluetooth speakers

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2013, 17:52 CategorieLuidsprekers

Sinterklaas en Kerst komen er weer aan en dus moeten we op zoek naar leuke cadeaus, voor onszelf of voor anderen. Wanneer je op zoekt bent naar een leuk home cinema cadeau dan hebben we een aantal tips voor je. In dit artikel zetten we de beste Bluetooth speakers voor de feestdagen onder elkaar.

Het aanbod van draadloze Bluetooth speakers is dit jaar sterk toegenomen. Nagenoeg elke fabrikant heeft één of meerdere speakers gelanceerd, van hele dure en geavanceerde modellen tot relatief simpele speakers. Er zijn een aantal modellen die op ons de beste indruk achtergelaten hebben en dus de perfecte aankoop zijn voor de komende feestdagen.

Tivoli Audio PAL BT

Goedkoop is de Tivoli Audio PAL BT Bluetooth speaker met een prijs van 299 euro niet, maar het is wel één van de beste compacte speakers die we gezien en gehoord hebben. Dit model biedt een indrukwekkende audiokwaliteit, is stijlvol en compact vormgegeven, en kan overal waar je bent ingezet worden als muzieksysteem. Wanneer je op zoek bent naar kwaliteit voor zowel onderweg als thuis is dit dan ook een absolute aanrader. Neem daarom vooral ook onze Tivoli Audio PAL BT review door.

Tivoli-Audio-PAL-BT-retina

Yamaha PDX-B11

Yamaha heeft inmiddels een aardig assortiment Bluetooth speakers, en één van de modellen die eruit springt qua kwaliteit en vormgeving is de PDX-B11. Dit robuuste en opvallend vormgegeven model kan tegen een stootje en is overal, zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. Met een prijskaartje van 139 euro en een batterijduur van 8 uur een interessante speaker voor diegenen die bij het kampvuur van wat muziek willen genieten. Lees meer over de Yamaha PDX-B11.

Yamaha PDX-B11-retina

JBL Charge

Voor diegenen die op zoek zijn naar een kleine speaker met een robuust design en een goede audiokwaliteit voor bij een smartphone of tablet is de JBL Charge interessant. Dit model kan gebruikt worden om je smartphone of tablet mee op te laden, is voorzien van twee full-range-luidsprekers en een versterker van 2×5 watt en kan door de 6000mAh batterij 12 uur lang muziek afspelen. Voor dit alles betaal je iets meer dan 140 euro. Lees meer over de JBL Charge.

JBL Charge-retina

Bluetooth speaker tips en advies

Bekijk ons Bluetooth speaker overzicht voor alle Bluetooth luidsprekers die dit jaar gelanceerd zijn. Voor tips en advies voor het gebruik en de aanschaf van een draadloze Bluetooth speaker kun je terecht in ons artikel Draadloze luidsprekers: Hoe werken ze en welke soorten zijn er?  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.