Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tips voor de feestdagen: De beste Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2013, 16:40 CategorieBlu-ray

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat we met z’n allen op jacht gaan naar leuke cadeaus. Mocht je op zoek zijn naar een cadeau voor je home cinema systeem, voor jezelf of een ander, dan hebben we een aantal aanraders voor je. In dit artikel zetten we de beste Blu-ray spelers voor de feestdagen onder elkaar.

Hoewel er een groot aantal goede Blu-ray spelers te koop zijn, en we al eens de beste Blu-ray spelers van 2013 / 2014 onder elkaar gezet hebben, zijn er een aantal modellen die de perfecte aankoop zijn voor de komende feestdagen.

Panasonic DMP-BDT330

Panasonic heeft twee interessante Blu-ray spelers naar Nederland gebracht dit jaar en voor minder dan 200 euro kun je momenteel één van de betere modellen kopen; de DMP-BDT330. Deze speler is voorzien van de nieuwste technieken en functies, waaronder Panasonic’s Smart tv platform, upscaling naar 4K Ultra HD resolutie, twee HDMI-uitgangen en de mogelijkheid om 3D Blu-ray discs weer te geven. Wat ons betreft een absolute aanrader. Neem daarom vooral ook onze Panasonic DMP-BDT330 review door.

Panasonic-DMP-BDT330-retina

Sony PlayStation 4

Het is wellicht een verrassing dat er een game console in dit lijstje staat maar wanneer je toch op zoek bent naar een spelcomputer en tegelijkertijd een goede Blu-ray speler wilt hebben is dit één van de betere opties. De PlayStation 4 is namelijk een volwaardige Blu-ray speler en beschikt daarnaast over ondersteuning voor DTS-HD Master Audio 7.1 én toegang tot een groot aanbod aan apps. Lees meer over de PlayStation 4 voor je home cinema systeem.

Sony-PS4-retina

Samsung BD-F7500

Niet alleen Panasonic heeft goede Blu-ray spelers, ook Samsung heeft een aantal interessante modellen, waaronder de BD-F7500. Deze Blu-ray speler is te koop voor iets meer dan 200 euro maar biedt indrukwekkende prestaties en toegang tot het beste Smart tv platform. Ook is de speler voorzien van twee HDMI-uitgangen, een usb-poort en de mogelijkheid om HD-materiaal om te zetten naar de hoge 4K Ultra HD resolutie. Meer informatie vind je in onze Samsung BD-F7500 review.

Samsung-BD-F7500-retina

Blu-ray speler tips en advies

Neem vooral ook ons overzicht met de beste Blu-ray spelers van 2013 / 2014 door en voor tips en advies voor het gebruik en de aanschaf van een Blu-ray speler kun je terecht in ons Blu-ray speler tips en advies overzicht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.