Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Optoma introduceert draagbare HD-Ready ML750 projector

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2013, 16:53 CategorieProjectors

Optoma introduceert deze week de nieuwste telg van de ultra-portable led-projectorreeks; de ML750. Dit model beschikt met 700 ANSI Lumen over een hogere lichtopbrengst dan zijn voorganger maar met nog steeds een licht gewicht van 380 gram.

De ML750 is uitgerust met een ‘media player’, standaard ‘office viewer’ en ingebouwde luidspreker. Projectie zonder een laptop is eenvoudig door gebruik te maken van het ingebouwde geheugen, de microSD-kaartsleuf of de USB-poort. De Mobile High-Definition Link (MHL) zorgt voor  connectiviteit met een laptop, PC, games console of Blu-ray speler met HDMI. Hiermee kunnen zakelijke documenten, foto’s en video’s bekeken worden en kan muziek worden beluisterd.

Door zijn gewicht van 380 gram en afmetingen van 105 x 106 x 39mm is de ML750 volgens de fabrikant ideaal voor presentaties vanaf een mobiele telefoon of tablet met de gratis EZ View app.EZ View, geschikt voor zowel Android als  iOS apparaten, biedt de vrijheid om draadloos documenten, foto’s, video’s te delen en te presenteren of om de camera van het apparaat effectief in een document-camera te veranderen.

Optoma-ML750

Presentatie-materiaal kan draadloos worden weergegeven vanaf een PC, Mac of mobiel apparaat door gebruik te maken van de optionele mini Wi-Fi dongle die op de USB-poort van de ML750 kan worden aangesloten. Het projecteren van foto’s, video’s, Microsoft Office bestanden en Adobe PDF’s is eenvoudig door de volledige documentondersteuning, dus conversie is niet nodig.

De Optoma ML750 projector is inmiddels verkrijgbaar voor een prijs van 699 euro inclusief BTW.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.