Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe B&O PLAY en Bang & Olufsen tv’s uitgerust met Spotify

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2013, 15:37 CategorieSoftware

Alle nieuwe televisies van Bang & Olufsen beschikken nu over geïntegreerde Spotify. Dankzij de software-update krijgen eigenaren van deze tv’s ‘one-touch’ toegang tot ruim 20 miljoen nummers, via de tv.

B&O en Spotify

Bang & Olufsen heeft de software van diens BeoPlay V1, BeoVision 11 en BeoVision 12 NG geüpdatet, zodat je nu via Spotify naadloos muziek kan streamen vanuit de uitgebreide Spotify-catalogus. Muziek kan geluisterd worden direct uit de Cloud, op de tv, in de geluidskwaliteit waar Bang & Olufsen om bekend staat. Via de Bang & Olufsen-afstandsbediening is het beluisteren van muziek net zo eenvoudig als een tv-kanaal kiezen – er is geen smartphone of een extra afstandsbediening nodig.

Gratis upgrade

Iedereen die al in het bezit is van een BeoPlay V1, een BeoVision 11 of een BeoVision 12 NG, kan de upgrade voor de nieuwe Spotify-functionaliteit gratis downloaden. Om gebruik te kunnen maken van de update dien je een Spotify Premium-klant te zijn (9,99 euro per maand) en te beschikken over een BeoPlay V1 tv die is geüpdatet met de software voor Smart TV.

Meer informatie over de samenwerking van B&O en Spotify vind je op de website van de fabrikant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.