Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek maakt apparatuur uit het zicht en op afstand bedienen mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2013, 13:30 CategorieAccessoires

Het is tegenwoordig van belang dat apparatuur zo veel mogelijk weggewerkt is en niet meer domineert in de woonkamer. Het bedienen van deze apparaten wordt dan echter lastiger, maar Marmitek zegt hiervoor de oplossing te hebben. 

Marmitek zorgt ervoor dat je alle apparatuur met je normale afstandsbediening op afstand kunt bedienen, door (kast)deuren, muren en zelfs plafonds heen. Zo kun je vanuit de slaapkamer het volume van de muziek veranderen of al je apparaten in een kast zetten en ze toch eenvoudig blijven bedienen.

Marmitek-Invisible Control 6 XTRA

Acessoire-fabrikant Marmitek introduceert hiervoor twee nieuwe producten. Met een Marmitek Invisible Control 6 XTRA mogen de deurtjes van het tv-meubel gewoon dicht blijven en kunnen alle apparaten bediend blijven worden. Het systeem zorgt ervoor dat alle infrarood-signalen richting de betreffende apparatuur gestuurd worden. Met de Marmitek Powermid 300 XTRA kun je ook vanuit een andere ruimte apparatuur bedienen. Dat kan handig zijn als de satelliet decoder in de meterkast staat of wanneer je vanuit de tuin de muziek in de woonkamer harder wilt zetten.

marmitek Powermid 300 XTRA

De IR Blaster technologie is het nieuwste paradepaardje van Marmitek en wordt gebruik in beide nieuwe accessoires. Doorgaans moeten bij infraroodoplossingen de LED’s nauwkeurig op elk apparaat bevestigd worden. Het vinden van de sensors is vaak een lastige klus. Met de IR Blaster is dat verleden tijd, want deze geeft de signalen draadloos door aan al je apparatuur.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.