Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG SoundPlate soundbar te koop in Nederland voor 399 euro

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2013, 18:10 CategorieLuidsprekers

Vlak voor IFA 2013 kondigde LG al aan met de SoundPlate soundbar voor home cinema systemen te komen, en vanaf vandaag ligt de speaker in de Nederlandse winkels voor een prijs van 399 euro.

De LG SoundPlate (LAP340) is echter niet zomaar een soundbar. Het is een speaker waarop een tv geplaatst kan worden waardoor je geen gedoe hebt met het ophangen van systemen of het kopen van een nieuwe kast waar je de speaker wel op kwijt kunt. Volgens LG is deze soundbar dan ook ideaal voor zowel mannen als vrouwen. “mannen willen een fantastisch geluid en vrouwen willen dat het er mooi uit ziet in de huiskamer,” aldus LG.

LG-SoundPlate-2

De SoundPlate heeft een strak, minimalistisch design met een metallic uiterlijk, is slechts 35 mm hoog en geeft volgens de Koreaanse fabrikant een zeer krachtig geluid door de ingebouwde dubbele subwoofers. De speaker biedt 4.1-kanaals (virtueel) surround sound met een totaal vermogen van 120Watt. De speaker is eenvoudig te installeren en kan met een optische kabel of zelfs draadloos worden verbonden met een compatibele televisie. Met deze laatste optie heb je dus geen kabels meer in het zicht hangen of liggen. Daarnaast kun je de SoundPlate ook draadloos (via Bluetooth) verbinden met mobiele apparaten, om bijvoorbeeld muziek te streamen.

De LG SoundPlate kan gebruikt worden met tv’s die een formaat van 32-inch tot 55-inch hebben, en is vanaf vandaag in Nederland te koop voor een adviesprijs van 399 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.