Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KPN Interactieve TV te bekijken op Xbox 360

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2013, 12:53 CategorieDigitale tv

Sinds deze week kunnen klanten van KPN die beschikken over Interactieve TV ook via Microsoft’s Xbox 360 game console live tv kijken. KPN Interactieve TV was al te gebruiken middels apps voor smartphones en tablets. 

In samenwerking met Microsoft heeft KPN een nieuwe app voor de Xbox 360 ontwikkeld. De toevoeging van deze app versterkt het aanbod van Xbox 360 als entertainmentconsole, aldus KPN en Microsoft.

Met de Interactieve TV Online app voor de Xbox 360 kunnen Interactieve TV-klanten onder andere live televisie kijken, programma’s terugkijken via Programma Gemist, de programmagids raadplegen en gebruikmaken van Videotheek Thuis. De Interactieve TV Online app biedt Interactieve TV-klanten de mogelijkheid om hun Xbox 360 als extra tv-ontvanger te gebruiken, zoals bijvoorbeeld in kamers waar geen kabels zijn getrokken om tv te kijken.

Voor toegang tot de Interactieve TV Online app op Xbox 360 heb je niet alleen een digitale tv-abonnement bij KPN nodig, maar ook een Xbox Live Gold-lidmaatschap van Microsoft. Daarbij dient de Xbox360 verbonden te zijn met Internet via het modem van KPN. De Interactieve TV Online app is vanaf nu te downloaden via de Apps-pagina op het Xbox 360 Dashboard.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.