Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL Voyager: Audiosysteem met uitneembare draadloze speaker

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2013, 15:49 CategorieLuidsprekers

JBL introduceert de Voyager, een draagbare speaker met een geavanceerd subwoofer dockingsysteem. De speaker kan uit het basisstation gehaald worden en zo getransformeerd worden tot een draadloze Bluetooth hifi-speaker.

De twee drivers en subwoofer van de JBL Voyager garanderen volgens de fabrikant de audio-ervaring van een volledig JBL home-audiosysteem. Ook heeft JBL een AUX-in audio-jackaansluiting en een USB-poort aan de JBL Voyager toegevoegd. Hierdoor kun je gemakkelijk smartphones en tablets opladen in het dockingsysteem en muziek vanaf alle apparaten weergeven. Het dockingsysteem laadt de draagbare speaker bovendien automatisch op, zodat hij altijd klaar is voor gebruik.

JBL-Voyager

JBL introduceert naar eigen zeggen als eerste een systeem waarbij een draagbare Bluetooth speaker losgekoppeld kan worden van de subwoofer. Zo heb je volgens de fabrikant overal in huis toegang tot je favoriete muziek in hi-fi geluidskwaliteit. De draagbare speaker beschikt over op maat gemaakte drivers, een oplaadbare lithium-ionbatterij voor vijf uur onafgebroken luisterplezier en een ingebouwde microfoon met SoundClear-geluid en echo-onderdrukking die het mogelijk maakt om te bellen.

JBL Voyager kenmerken

  • Een compleet 2.1 luidsprekersysteem voor je desktop
  • Draagbare speaker om muziek te streamen via Bluetooth
  • Ingebouwde luidspreker met SoundClear echo- en ruisonderdrukking technologie
  • Frequentiebereik: 65Hz tot 20kHz
  • De sensoren: 45 mm (draagbare speaker); 77 mm (subwoofer)
  • AUX-in audio aansluiting voor desktop, laptop en MP3
  • USB-poort voor het opladen van externe apparaten
  • Draagbare speaker aangedreven door lithium-ion batterij voor 5 uur luisterplezier

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Voyager is nu verkrijgbaar in het wit voor een adviesprijs van 249 euro. De zwarte variant is vanaf december beschikbaar.



  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.