Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #20: in 3 minuten gebouwd

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2013, 10:09 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een home cinema die in 3 minuten gebouwd is.

Voor een jaarlijks evenement voor architectuur en interieur design in Brazilië heeft Live Automação, één van de deelnemers, een demo ruimte gebouwd om hun home cinema skills te tonen. Dit project heeft 30 dagen geduurd en het resultaat is verbluffend.

30 dagen in 3 minuten

Dat ze al dit werk in 30 dagen gedaan hebben is erg indrukwekkend. Zelf zijn ze daar ook erg trots op en daarom hebben ze een filmpje gemaakt van al het werk. Gelukkig hebben ze al het werk samen kunnen vatten in maar 3 minuten. 

Flink project

Natuurlijk krijg je al dit werk niet gedaan met een paar man. Om deze demo ruimte in 30 dagen klaar te krijgen zijn er maar liefst 40 man opgetrommeld.

Lourenço Roldão, sales director van Live Automação over het project:

We wanted to show the public the concept of having a high-end theater in their homes. We also wanted to show our market how strong and professional our company is.

Foto’s van het eindresultaat

Live Carico

Casa Cor2

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.