Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman introduceert nieuwe serie JBL Synchros-hoofdtelefoons

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2013, 11:41 CategorieAccessoires

Harman introduceert een compleet nieuwe serie JBL-hoofdtelefoons, die volgens de fabrikant geluidskwaliteit met design combineert. Met de JBL Synchros in-ear, on-ear en over-ear hoofdtelefoons is de geluidskwaliteit van JBL toegankelijk voor iedereen, aldus Harman.

Bij de hoofdtelefoons uit de JBL Synchros-serie maakt JBL voor het eerst gebruik van zijn de JBL LiveStage-signaalverwerkingstechnologie. Deze techniek voegt lokalisatiesignalen toe voor een meer levensechte luisterervaring, waarbij het warme, natuurlijke gevoel van “in de kamer zijn” in de hoofdtelefoon gecreëerd wordt. JBL LiveStage geeft je volgens de fabrikant een meer ruimtelijk gevoel en een betere onderscheiding, met individuele instrumenten en stemmen.

Synchros S700

De JBL Synchros S700 over-ear stereohoofdtelefoon is het paradepaardje van de serie. De Synchros S700 is bedoeld voor consumenten die alleen genoegen nemen met het beste. De hoofdtelefoon bevat een premium weergavetechnologie, een lichtgewicht gegoten aluminium behuizing, geweven stof, staal en luxe uitgevoerde lederen oorkussens.

Synchros S500

De JBL Synchros S500 over-ear stereohoofdtelefoon met batterijvoeding is volgens de fabrikant sterk ondanks zijn lichte gewicht. Door de combinatie van professionele JBL-geluidsweergave en JBL LiveStage-signaalverwerkingstechnologie is deze hoofdtelefoon in staat de energie en vitaliteit van een live optreden weer te geven.

JBL-Syncrhos-hoofdtelefoon-S500

Synchros S300

De JBL Synchros S300 on-ear stereohoofdtelefoon is een lichte, maar sterke hoofdtelefoon met zijn stalen hoofdband en lederen oorkussens. Het ontwerp is heel draagbaar en kan dankzij de draaibare en opvouwbare oorschelpen compact worden opgeborgen.

Synchros S200

De JBL Synchros S200 in-ear stereohoofdtelefoon is licht en toch krachtig. De oortjes van gegoten aluminium met metalen accenten moeten ervoor zorgen dat je deze hoofdtelefoon niet gauw over het hoofd ziet. De gebogen oortjes zorgen voor een comfortabele en stabiele pasvorm.

Synchros S100

De JBL Synchros S100 in-ear stereohoofdtelefoon biedt volgens de fabrikant opvallend geluid in een eigentijds design. De gebogen oortjes, en verschillende maten van de oordopjes, moeten zorgen voor een comfortabele en fijne pasvorm. Door de gegoten aluminium oorstukken met metalen accenten past deze hoofdtelefoon bij elke stijl.

JBL-Syncrhos-hoofdtelefoon-S100

Prijs en beschikbaarheid

  • S100: standaard model verkrijgbaar vanaf september 2013 voor €79.99
  • S100: universeel model verkrijgbaar vanaf september 2013 voor €89.99
  • S100: MFI model verkrijgbaar vanaf september 2013 voor €99.99
  • S200: verkrijgbaar vanaf september 2013 voor €129
  • S300: verkrijgbaar vanaf november 2013 voor €199
  • S500: verkrijgbaar vanaf november 2013 voor €299
  • S700: verkrijgbaar vanaf november 2013 voor €349
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.