Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Films en series van Sony te zien via Netflix in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2013, 12:04 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft vandaag bekendgemaakt dat Nederlandse gebruikers van de dienst vanaf vandaag toegang krijgen tot films en series van Sony Pictures Entertainment, waaronder de populaire serie Breaking Bad.

Videostreamingdienst Netflix is sinds afgelopen zomer beschikbaar in Nederland en biedt een breed aanbod van films en series, met name uit het buitenland. Nadat eerder deze maand al bekend werd gemaakt dat films van Disney op korte termijn via Netflix aangeboden zullen worden, maakt de dienst vandaag bekend dat films en series van Sony Pictures Entertainment aan het aanbod toegevoegd worden.

Abonnees van de dienst krijgen hierdoor toegang tot de series Breaking Bad, The Tudors en Drop Dead Diva, en de films Cloudy with a Chance of Meatballs, District 9 en Spider Man. Deze films en series zijn per direct te bekijken. In 2014 wordt het aanbod verder uitgebreid met recentere releases maar Netflix heeft nog niet laten weten wat we exact kunnen verwachten.

Eerder deze week maakte Netflix bekend de komende dagen een gloednieuw uiterlijk voor de apps van de dienst uit te rollen. De apps voor onder meer Smart tv’s, game consoles en mediaspelers krijgen een eenduidig uiterlijk waarbij de focus op het eenvoudig vinden van interessante content ligt. Binnen twee weken moet het uiterlijk voor alle gebruikers vernieuwd zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.