Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon biedt 30 euro aan gratis muziekstreaming bij CEOL-muzieksysteem

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2013, 11:36 CategorieLuidsprekers

Hoewel kerst nog wel even op zich laat wachten kondigt Denon al een mooie kerstactie aan voor het draadloze CEOL-muzieksysteem. Klanten die een Denon CEOL kopen, ontvangen nu een korting van 30 euro om te besteden aan een muziekstreamingdienst naar keuze.

De Denon CEOL is een alles-in-één oplossing met toegang tot muziekdiensten, je eigen muziek via streaming, en fysiek aangesloten media. Het systeem beschikt over geïntegreerde Spotify-functionaliteit, een ingebouwde WiFi-antenne, een afspeelfunctie zonder tussenruimte, en biedt ondersteuning voor hoge resolutie muziek in de vorm van FLAC HD tot 192 kHz 24 bits-bestanden.

Denon-CEOL-N-8

Je kunt het apparaat bedienen via de nieuwe Denon Remote App voor iOS- en Android-apparaten. Je Apple-apparaten sluit je aan via de geïntegreerde iPod-dock (30-pins connector), de USB-poort aan de voorzijde, of via Apples eigen streamingtechnologie AirPlay. Daarnaast kun je muziek vanaf een pc, Network Attached Storage (NAS) streamen middels DLNA. Het systeem is verder uit te breiden via de digitale of analoge ingangen door aansluiting op een tv of settopbox. De ingebouwde FM-tuner met RDS en het cd-station maken de mogelijkheden compleet.

De actie loopt van 01-11-2013 tot 31-01-2014. Meer informatie over de actie “Streaming of a White Christmas” vind je op www.denon.eu/xmas.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.